PACE se întrunește într-o importantă ședință a Biroului Politic Permanent. Lista subiectelor

Astăzi, Partidul Acasă Construim Europa (PACE) se va întruni într-o importantă ședință a Biroului Politic Permanent. Agenda reuniunii cuprinde diverse subiecte de interes pentru partid și pentru Republica Moldova.

Printre subiectele discutate se numără participarea PACE la evenimentele din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) care vor avea loc în data de 21 mai 2023. De asemenea, va fi abordată situația alegerilor pentru funcția de Bașcan al Găgăuziei și acțiunile guvernării după scrutinul electoral.

Un alt punct de pe ordinea de zi se referă la intenția unor partide politice din Moldova de a organiza acțiuni în diferite raioane, în încercarea de a împiedica parcursul european al Republicii Moldova.

De asemenea, se va discuta despre modul în care Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) utilizează situația din țară și din regiune pentru a discredita adversarii politici, distribuind falsuri la nivel internațional.

Un alt aspect important pe agenda ședinței este demersul unor colegi de partid care se confruntă cu persecuții și intimidări din partea guvernării, fiind presați să renunțe la activitatea politică sau la afacerile lor.

Pe lângă aceste subiecte, vor fi abordate și alte aspecte referitoare la organizarea internă a partidului.

După încheierea ședinței Biroului Politic Permanent al Partidului PACE, Secretariatul General al partidului va reveni cu detalii suplimentare și poziția oficială a partidului referitoare la fiecare subiect discutat.

Total
0
Shares
Total
0
Share