Panică pe Aeroportul Internațional din Chișinău. Un avion privat a avut probleme la aterizare din cauza unor defecțiuni tehnice

Aeroportul Chișinău, a fost vandut aeroportul, AIR Moldova, aeroportul international chisinau, avia invest

Aeroportul Internațional Chișinău a fost în stare de alertă, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, după ce un avion privat a raportat probleme tehnice care împiedica aterizarea, scrie deschide.md

Sursele Deschide.MD din cadrul AIC, sub protecția anonimatului, le-au comunicat că este vorba desre un avion de  dimensiuni mici, de model Gulfstream G-280, care avea la bord patru persoane.

Aeronava decolase de la Varșovia, iar când urma să aterizez la Chișinău s-a confruntat cu probleme tehnice, nu s-au deschis clapetele de frânare de la aripi, iar piloții au decis să zboare în cercuri deasupra aeroportului pentru a consuma combustibilul.

Cu puțin timp în urmă aeronava a aterizat în siguranță pe Aeroportul Internațional Chișinău. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Alexandru Oprea, șef-adjunct intervenții din cadrul Inspectoratului General pentru Situații Urgente.

Total
0
Shares
Total
0
Share