Politic

Parlamentarii nu pot părăsi țara în perioada stării de urgență

Pinterest LinkedIn Tumblr

Parlamentarii și angajații Secretariatului au fost anunțați să nu plece din țară în perioada stării de urgență, transmite Telegraph.md

La finalul ședinței de ieri a Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a anunțat că toți parlamentarii și angajații secretariatului nu pot părăsi țara și trebuie să fie pregătiți oricând pentru petrecerea unor ședințe de urgență.

”Dat fiind că noi am aprobat declararea stării de urgență, Parlamentul, Comisiile parlamentare, se vor convoca doar în caz de urgență, necesitatea examinării unui proiect de lege sau a unei hotărâri care va reieși din decizia Comisiei Situații Excepționale. Toți deputații, inclusiv și cei care sunt angajați ai Secretariatului nu pleacă nicăieri din țară”, a fost anunțul Președintelui Parlamentului la închiderea ședinței.

Amintim că Parlamentul a aprobat hotărârea instituirii stării de urgență pentru o perioadă de 60 de zile, după ce în Republica Moldova au fost înregistrate mai multe cazuri de infecție cu noul coronavirus.

 

loading...

Comments are closed.