Alte știri

Parlamentul urmează să examineze astăzi demersul privind Programul de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 11 februarie Parlamentul Republicii Moldova se va întruni în ședință plenară, în cadrul căreia urmează a fi examinat proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului. Ședința se va desfășura, cu începere de la ora 10:00, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al Parlamentului.

Întrunit, astăzi, în ședință, Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare ale Legislativului pentru 11-12 februarie 2021.

Astfel, mâine, 12 februarie, în plen vor avea loc audieri parlamentare referitor la executarea Hotărârii Parlamentului privind raportul Comisiei de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice începând cu anul 2013 asupra evaluării modului de pregătire și desfășurare a privatizării Î.S. ”Compania Aeriană ”Air Moldova”.

loading...

Comments are closed.