Partenerii politici ai Maiei Sandu de la București au decis să bage România în alegeri anticipate

Orban, Ludovic Orban, Maia Sandu, PAS, Anticipate in romania, alegeri anticipate in romania, partenerii politici ai maiei sandu, criza politica la bucuresti

Partenerul politic al Maiei Sandu de la București, Ludovic Orban a anunțat, vineri, după o întâlnire de o oră cu președintele Klaus Iohannis că au decis împreună să declanșeze procedurile pentru organizarea de alegeri anticipate.

„O spun clar, președintele României și cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să declanșăm alegeri anticipate”, a spus premierul, transmite digi24.ro.

Acesta a precizat că a fost desemnat un grup de lucru care se va ocupa de negocieri cu partidele pentru a întruni sprijin pentru procedura de declanașare a alagerilor anticipate. 

Ludovic Orban a explicat că românii nu își mai doresc să fie conduși de PSD, care acționează „ca o frînă” în Parlament și singura soluție este să se organizeze alegeri anticipate cât mai aproape de alegerile locale, care ar trebui să aibă loc în luna mai.

Întrebat dacă va demisiona pentru a începe procedura pentru declanșarea anticipatelor, Ludovic Orban a refuzat să răspundă.

„Voința mea și a PNL există și este 100%”, a precizat Ludovic Orban.

„Există două soluții de declanșare a procedurii, în funcție de evoluția evenimentelor vom opta pentru una din cele două soluții. Aș prefera să nu intrăm acum în discuții tactice„, a spus președintele PNL.

Total
0
Shares
Total
0
Share