Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei se extinde în raionul Soroca, invitând cetățenii să se alăture mișcării politice

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei îndeamnă cetățenii din raionul Soroca să se alăture mișcării politice și să se implice activ în formarea organizațiilor locale, pentru a aduce schimbări în situația social-economică.
 

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) a organizat astăzi o întâlnire în raionul Soroca. Cetățenii prezenți au exprimat îngrijorarea lor cu privire la situația social-economică din țară, considerând că actuala conducere politică a eșuat în gestionarea eficientă a treburilor statului.

Membrii PDCM din raionul Soroca, inclusiv liderul echipei locale, Feodosie Bordeian, au transmis participanților importanța implicării acestora în viața social-politică la nivel local și național. După discuțiile avute, susținătorii PDCM din raionul Soroca au hotărât să formeze organizații primare de partid în mai multe localități din raion și, de asemenea, Organizația Teritorială raională.

Partidul invită locuitorii din raionul Soroca, care sunt preocupați de soarta țării și a comunităților în care trăiesc, să se alăture și să-și unească eforturile în cadrul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei. Detalii despre înscriere și cum puteți participa pot fi găsite pe site-ul oficial al partidului – aici.

Total
0
Shares
Total
0
Share