Alte știri

Partidul PACE și-a anunțat propunerea pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Politic PACE îl propune pe colonelul Mihail Ciubaciuc pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne în viitorul Guvern, iar constituirea echipei ministeriale începe chiar de astăzi. Anunțul a fost făcut de către liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, la conferința de presă organizată cu prilejul primei aniversări a formațiunii.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Acum doi ani am plecat în demisie onorabilă de la IGP. Acum un an am lansat grupul de inițiativa de crearea a celui mai puternic și profesionist partid, care reprezintă o clasă politica nouă.

Avem ambiția și capacitățile să devenim forța capabilă să curețe politicul de corupți, criminali, bandiți și narcomani. Am demonstrat deja că avem toleranță zero față de cei care s-au obișnuit să paraziteze pe seama buzunarului cetățenilor, a bugetului de stat și care aspiră la guvernare doar ca să-și continue schemele criminale. Avem și oamenii potriviți pentru a promova obiectivele noastre, în interesul cetățenilor. Astăzi, vreau să vă prezint o astfel de personalitate, pe care Partidul PACE o propune pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne. Este vorba despre colonelul Mihail Ciubaciuc, un ofițer de rang înalt, cu reputație impecabilă, o experiență de peste 30 de ani de activitate în structurile de forță, care cunoaște nu din auzite care sunt nevoile și problemele oamenilor în epoleți și cum să le rezolve”, a declarat Cavcaliuc.

Liderul PACE a menționat că îl cunoaște pe Mihail Ciubaciuc de peste 20 de ani, de când își făcea studiile la Colegiul de poliție.

Candidatul propus de Partidul PACE pentru șefia Ministerului Afacerilor Interne a anunțat care vor fi prioritățile sale. Printre acestea se numără combaterea criminalității în toate formele, la toate etapele, pentru a descuraja ilegalitățile și a le oferi oamenilor garanția că viața, sănătatea, bunurile lor sunt protejate. Un element important aici va fi implementarea dosarului electronic, care va juca un rol determinant în reducerea corupției, dar și protejarea oamenilor cu epoleți. De asemenea, Ciubaciuc își propune să ofere angajaților MAI motivația, resursele și susținerea necesară.

”Angajații MAI trebuie să fie aproape de oameni, iar cetățenii să vadă în oameni cu epoleți pe cei care sunt gata să intervină în orice situație, ca să-i ajute. Tot ce ne-am propus poate fi realizat doar cu ajutorul unor specialiști de înaltă valoare, care trebuie să fie motivați. Iar noi le vom asigura un salariu de cel puțin 10 mii de lei pentru începători, dotările necesare, instruire, pachet social deplin, la nivel european, pensie timpurile și locuințe de serviciu”, a dat detalii Ciubaciuc.

Mihail Ciubaciuc a activat în calitate de prim-adjunct al Comandantului, şef al Statului Major al Trupelor de Carabinieri, a fost prorector al Academiei de Poliție, șef al Statului Major al brigăzii de poliție cu destinație specială Fulger, unul dintre conducătorii brigăzii cu destinație specială a Instituțiilor Penitenciare Pantera, șef al departamentului ordine publică de la IGP, iar actualmente este consilier al ministrului Afacerilor Interne.

loading...

Comments are closed.