Partidul „Renaștere” înregistrează o creștere semnificativă în raionul Florești

Organizația raională Florești a Partidului „Renaștere” a organizat ieri conferința de partid, unde s-au trasat concluziile primelor patru luni de activitate și s-a ales conducerea organizației.

Conferința a demonstrat o creștere impresionantă a partidului în raionul Florești, reușind să atragă peste 250 de membri în doar patru luni. De asemenea, s-a remarcat o implicare tot mai mare a cetățenilor din zona de nord a țării în activitatea Partidului „Renaștere”, prin creșterea semnificativă a numărului de activiști.

În cadrul conferinței, prin vot unanim, Ghenadii Semașco a fost ales în funcția de președinte al Organizației Teritoriale Florești, iar Anna Boțca a fost desemnată secretar executiv.

Partidul „Renaștere” este un partid politic socialist din Republica Moldova, fondat pe 15 septembrie 2012. Formațiunea se bucură de o creștere constantă a popularității, având în prezent patru deputați în Parlamentul Republicii Moldova: Irina Lozovan, Vasile Bolea, Alexandr Nesterovschi și Alexandr Suhodolschi. Președintele partidului este Natalia Parasca.

Total
0
Shares
Total
0
Share