Partidul „Renaștere” își consolidează echipele în nordul țării, la Râșcani și Florești

Partidul „Renaștere” a organizat două conferințe de partid în raioanele Rîșcani și Florești, consolidându-și echipele și conducerea în nordul țării.

Sâmbătă, 10 martie, a avut loc conferința organizației raionale Rîșcani a Partidului „Renaștere”, care a adunat peste 200 de membri. În cadrul evenimentului, au fost aleși noul președinte și secretar executiv al organizației. Anton Osadciuc a fost ales în funcția de președinte, iar Ecaterina Romanova a fost desemnată secretar executiv, ambii cu unanimitate de voturi.

Vineri, 9 martie, a avut loc conferința organizației raionale Florești a Partidului „Renaștere”. Peste 250 de membri au participat la eveniment, demonstrând o creștere semnificativă a partidului în zonă. De asemenea, a fost aleasă conducerea organizației, cu Ghenadii Semașco în funcția de președinte și Anna Boțca ca secretar executiv, ambii fiind votați în unanimitate.

Partidul „Renaștere” este un partid politic socialist din Republica Moldova, fondat pe 15 septembrie 2012. Partidul se bucură de o creștere semnificativă în nordul țării, atrăgând un număr tot mai mare de membri și activiști. Conducerea partidului este formată din Natalia Parasca (președinte), Irina Lozovan, Vasile Bolea și Alexandr Nesterovschi (deputați).

Total
0
Shares
 
Total
0
Share