Partidul Renaștere l-a felicitat pe Vladimir Putin pentru rezultatele scrutinului de ieri

După finalizarea exercițiului electoral prezidențial din Rusia, Partidul „Renaștere” a emis un comunicat din presă prin care și-au expus opinia cu privire la modul de organizare al acestora, scrie sinteza.org

Conform comunicatului, deși autoritățile Republicii Moldova au interzis deschiderea secțiilor de votare în țară, lăsând doar una singură – la Ambasada Rusiei, cetățenii ruși și cei cu dublă cetățenie au putut să-și exprime votul într-un cadru legal.

Reprezentații formațiunii au menționat că scrutinul din Federația Rusă s-a desfășurat conform normelor legale, votul a fost monitorizat de numeroși observatori internaționali, asigurând astfel libera exprimare a voinței cetățenilor, iar nivelul de participare la vot în toate regiunile Rusiei și dincolo de granițele sale a fost fără precedent.

În urma scrutinului, Partidul „Renaștere” își exprimă ”felicitările către liderul ales al Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru a cincea sa victorie și solicită respectarea voinței poporului rus”.

Președintele Partidului „Renaștere”, Natalia Parasca, i-a dedicat președintelui un mesaj încă din seara zilei de duminică, atunci când a avut loc ultima zi a scrutinului din Federația Rusă.

„Stimate Vladimir Vladimirovici! Vă felicit pentru realegerea dumneavoastră în funcția de președinte al Federației Ruse. Rezultatul obținut și prezența înaltă la vot indică în mod convingător faptul că alegătorii susțin cursul dumneavoastră spre creșterea potențialului economic, dezvoltarea socială și renașterea culturală a Rusiei. Sunt sigură că victoria dumneavoastră în alegeri va contribui la dezvoltarea relațiilor moldo-ruse și la consolidarea legăturilor parteneriale dintre popoarele noastre”, a notat președintele partidului, Natalia Parasca.

De cealaltă parte, și Vasile Bolea a venit cu un mesaj personalizat. Acesta a menționat că voturile obținute de către președintele Federației Ruse demonstrează încrederea și respectul de care se bucură acesta în rândul cetățenilor.

„Aș dori să-l felicit pe Vladimir Putin pentru victoria sa impresionantă în alegeri, peste 87% din voturi. Acest lucru demonstrează încrederea și respectul de care se bucură în rândul cetățenilor ruși. Realegerea sa reflectă angajamentul său de a îmbunătăți țara și de a asigura prosperitatea acesteia. Determinarea și dedicarea sa merită laudă și respect. Îi doresc putere, înțelepciune și energie pentru a-și pune în aplicare planurile și sarcinile care vizează beneficiul Federației Ruse și al poporului său”, a scris deputatul.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share