Partidul „ȘOR” susține inițiativa Partidului „Renaștere” de a organiza marșul în apărarea „Zilei Victoriei”

 

Partidul „ȘOR” susține inițiativa Partidului „Renaștere” de a organiza marșul în apărarea „Zilei Victoriei”, care va avea loc pe 3 iunie, în Chișinău.

“Aceasta este o sărbătoare sfântă, un simbol al victoriei eroice asupra fascismului, care a fost marcată în Republica Moldova de multe generații. „Ziua Victoriei” este un eveniment important, care ne unește pentru a proteja moștenirea, memoria și identitatea noastră. Puterea politică actuală a decis însă să anuleze sărbătoarea și să șteargă amintirea despre zeci de milioane de persoane, care au murit în cel de-al Doilea Război Mondial pentru viitorul nostru!

Partidul „ȘOR” îi îndeamnă pe oamenii de bună credință, care nu sunt indiferenți, care se simt atașați de istoria, cultura și rădăcinile noastre, să participe la marș și să se opună tentativelor de rescriere a istoriei. Păstrarea și perpetuarea amintirii despre eroismul strămoșilor noștri este responsabilitatea noastră istorică comună și o datorie față de generațiile viitoare! Haideți să spunem tranșant NU încercărilor de a distorsiona istoria și de a distruge amintirea despre eroii noștri!”, transmite formațiunea.

Marșul va porni din fața Gării Feroviare, ora 11:30.

Total
0
Shares
Total
0
Share