Alte știri

PAS a strâns 486 865 de lei de la cetățeni. Cum au fost cheltuiți acești bani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu ajutorul oamenilor buni PAS a colectat 486 865 de lei în ultimele 4 săptămâni, informează formațiunea pe siteul oficial.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Datorită susținerii oferite de către susținători, în perioada 27 iulie – 23 august, PAS a reușit să colecteze aproape jumătate de milion de lei din donații. Formațiunea mulțumește tuturor celor 156 de donatori.

”Pentru noi este importantă fiecare donație, fie de 50 de lei, fie de 10.000 lei și vrem să vă anunțăm că am întrebuințat banii eficient:

  • am cumpărat 52 de corturi, care vor fi utilizate în campanie și vor fi amplasate în centrele raionale, în Chișinău și Bălți;
  • am tipărit peste 500.000 de exemplare de materiale publicitare A4 care au fost distribuite în toată țara;
  • am asigurat cu benzină echipele teritoriale și locale, ca ei să poată ajunge în cât mai multe localități și să discute cu cât mai mulți oameni”, transmite formațiunea Maiei Sandu.

În scurt timp începe perioada electorală, iar PAS și-a propus să mai colecteze încă jumătate de milion de lei pentru a imprima 2000 de veste pentru voluntarii din campania „Maia SANDU președinte” și a tipări toate materialele informative necesare în luna septembrie.

”Va urma o lună plină de activități în care toți vor fi implicați în colectarea semnăturilor pentru înregistrarea Maiei Sandu în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova”, menționează PAS.

Igor Dodon va câștiga și turul II al alegerilor prezidențiale din toamnă, relevă un sondaj de opinie

loading...

Comments are closed.