PAS: Andrei Năstase poate să se retragă în favoarea lui Codreanu. Depinde de ce vor arăta sondajele!

constantin codreanu, sondaje chisinau, sondaj alegeri locale, alegeri capitala, alegeri anticipate, alegeri 20 mai, alegeri codreanu, partidul unitatii nationale alegeri, nastase alegeri, platforma da alegeri, candidat unic, candidat comun, candidatul dreptei
 

Scepticism în tabăra dreptei. Unii candidați se pot retrage din cursa electorală pentru a salva primăria Chișinău și pentru ca alegerile să fie câștigate de candidatul pro-european.

În cadrul emisiunii Sfatul Țării de la 10TV, Vlad Bolea, membrul Partidului Acțiune și Solidaritate, a declarat că PAS îl susține necondiționat pe Andrei Năstase, iar dacă acesta va fi surclasat în sondaje de un candidat de dreapta, Năstase are maturitatea de a se retrage, scrie 10TV.

“Acum PAS-ul la susținut necondiționat pe domnul Năstase. Noi n-am cerut nici o funcție, nu s-a discutat nimic absolut, deloc, zero. L-am susținut necondiționat total. Dacă sondajul arată că poporul municipiului Chișinău, alegătorii de dreapta îl vor pe Codreanu, eu vă asigur că Andrei Năstase are maturitatea politică să se retragă în favoarea candidatului unic”, a declarat Vlad Bolea.

Candidatul Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase și-a anunțat candidatura pentru alegerile municipale înainte ca Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Liberal Democrat să-și anunțe susținerea.

Alegătorii din Chișinău au nevoie de candidați noi, de tineri. Sergiu Lîsenco este de părere că: “Codreanu are șanse, are experiență managerială de la București. A rezolvat dosarul minorităților. Are experiența instituțiilor europene”.

Total
0
Shares
Total
0
Share