Alte știri

PAS cheltuie banii pentru promovarea pe Facebook

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acțiune și Solidaritate se pare că nu ține cont de bani atunci când vine vorba de imagine și PR politic. Astfel, PAS a cheltuit în ultimele 7 zile peste 35 de mii de lei, doar pentru reclamele făcute pe pagina de Facebook a partidului, dar și pagini ale altor deputați, candidați ai PAS pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent, informează Sinteza.org

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Astfel, pe pagina de Facebook a PAS rulează în prezent tocmai 12 reclame, iar în ultima săptămână a cheltuit deja pentru sponsorizări 1 140 de EURO. Suma dată va crește, dat fiind faptul că reclamele încă sunt active.

Culmea este că PAS a sponsorizat activ postări pe Facebook prin care cereau oamenilor ca să le doneze bani pentru campania electorală.

Reclame sponsorizate pe Facebook achitate de Partidul Acțiune și Solidaritate au avut în ultima săptămână și candidații pentru funcția de deputat Igor Grosu, Andrei Spînu, precum și pagina de tineret a partidului. Fiecare din ei cheltuind în ultimele 7 zile câte 100 de euro.

Deputații PAS, Radu Marian și Mihai Popșoi, și-ar fi achitat singuri reclamele.

Sponsorizări pe Facebook sunt și pe pagina Galben.md, care se prezintă ca fiind una de știri. Acest proiect fiind unul afiliat PAS, lucru sesizat și din reclamele rulate pe respectiva pagină de Facebook, pro-Maia Sandu și împotriva lui Igor Dodon. Pagina de Facebook Galben.md nu afișează informațiile privind persoana fizică sau juridică care achită pentru sponsorizări.

Citește și: Rusia este gata să-i acorde Republicii Moldova un suport financiar sub formă de credit

loading...

Comments are closed.