PAS finanțează Telegraph

pas, Maia Sandu, reclame, baner online, cine finateaza presa, PAS finanteaza Telegraph Moldova, Telegraph, Natalia Morari, TV8, ACUM, protest PAS cu DA, Platforma DA invita la protest, 1 iulie, jos dictatorul, Alina Radu, Ziarul de Garda, cine finateaza presa, presa de la Chisinau, Presa din Republica Moldova, publicitate, publicitate Moldova, Publicitate online, Particul Actiune si Solidaritate, sediul PAS, cine finanteaza PAS, raport financiar PAS, Igor Grosu

Adesea Telegraph Moldova este ținta atacurilor venite din partea politicienilor. Și asta din simplul motiv că Telegraph.md este un site de știri independent și obiectiv, iar atunci când ești obiectiv, devii automat incomod pentru toți actorii politici.

Cu Partidul Acțiune și Solidaritate, echipa Telegraph are o relație specială. Am fost nevoiți să organizăm la un moment dat și un flashmob la sediul PAS, pentru ai cere doamnei Sandu și echipei acesteia, să ne respecte dreptul la libera exprimare. După acel flashmob, chiar dacă a fost ironizat de Secretarul General al PAS, Igor Grosu, formațiunea a început să trimită redacției Telegraph în mod regulat comunicatele de presă.

Dar PAS a mers mai departe și a început chiar să ne finanțeze. Prin intermediul reclamelor de la Google, echipa PAS a ales și site-ul Telegraph.md pentru a plasa banerele ce îndeamnă oamenii să iasă duminică la protest.

Sau poate că prin plasarea acestor banere, doamna Maia Sandu a vrut să ne testeze, le vom lăsa, sau le vom bloca? Desigur că noi le-am lăsat, deoarece aceste banere și reprezintă sursa de venit a echipei Telegraph Moldova.

Și spre deosebire de Natalia Morari, care se scuză mereu pentru faptul că la TV8 este plasată reclama Fundației Edelweiss a lui Vlad Plahotniuc, noi nu avem de gând să ne scuzăm de ce acceptăm reclama de la PAS, sau de ce vom accepta reclama de la PDM. Pentru că asta e publicitate, iar presa, din publicitate și trăiește, în mod normal. Dar desigur că există și excepții, de exemplul Ziarul de Gardă al doamnei Alina Radu, care a recunoscut pe facebook că niciodată nu acceptă reclamele venite din partea unor politicieni. Noi însă, ca și TV8, nu ne putem permite să alegem ce reclame să plasăm și ce reclame nu plasăm. Probabil pentru că nu suntem site de investigații politice. Oricum, mi se pare straniu să activezi de 14 ani și să nu accepți reclame, oamenii ar putea bănui că astfel de presă își desfășoara activitatea din bani primiți în plic.

Pe această cale vreau să-i mulțumesc Maiei Sandu și echipei PAS pentru că contribuie la finanțarea presei cu adevărat independente.

pas, Maia Sandu, reclame, baner online, cine finateaza presa, PAS finanteaza Telegraph Moldova, Telegraph, Natalia Morari, TV8, ACUM, protest PAS cu DA, Platforma DA invita la protest, 1 iulie, jos dictatorul, Alina Radu, Ziarul de Garda, cine finateaza presa, presa de la Chisinau, Presa din Republica Moldova, publicitate, publicitate Moldova, Publicitate onlinepas, Maia Sandu, reclame, baner online, cine finateaza presa, PAS finanteaza Telegraph Moldova, Telegraph, Natalia Morari, TV8, ACUM, protest PAS cu DA, Platforma DA invita la protest, 1 iulie, jos dictatorul, Alina Radu, Ziarul de Garda, cine finateaza presa, presa de la Chisinau, Presa din Republica Moldova, publicitate, publicitate Moldova, Publicitate onlinepas, Maia Sandu, reclame, baner online, cine finateaza presa, PAS finanteaza Telegraph Moldova, Telegraph, Natalia Morari, TV8, ACUM, protest PAS cu DA, Platforma DA invita la protest, 1 iulie, jos dictatorul, Alina Radu, Ziarul de Garda, cine finateaza presa, presa de la Chisinau, Presa din Republica Moldova, publicitate, publicitate Moldova, Publicitate onlinepas, Maia Sandu, reclame, baner online, cine finateaza presa, PAS finanteaza Telegraph Moldova, Telegraph, Natalia Morari, TV8, ACUM, protest PAS cu DA, Platforma DA invita la protest, 1 iulie, jos dictatorul, Alina Radu, Ziarul de Garda, cine finateaza presa, presa de la Chisinau, Presa din Republica Moldova, publicitate, publicitate Moldova, Publicitate onlinepas, Maia Sandu, reclame, baner online, cine finateaza presa, PAS finanteaza Telegraph Moldova, Telegraph, Natalia Morari, TV8, ACUM, protest PAS cu DA, Platforma DA invita la protest, 1 iulie, jos dictatorul, Alina Radu, Ziarul de Garda, cine finateaza presa, presa de la Chisinau, Presa din Republica Moldova, publicitate, publicitate Moldova, Publicitate onlineAutor: P. Macovei, redactor șef Telegraph Moldova 

Total
0
Shares
Total
0
Share