Politic

PAS le mulțumește hânceștenilor care au ieșit de vot în plină pandemie de coronavirus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Solidaritate și Acțiune, condus de Maia Sandu, le mulțumește hânceștenilor care au ieșit de vot în plină pandemie de coronavirus, transmite formațiunea prin intermediul unei declarații de presă. La fel, partidul recunoaște că nu a cerut amânarea alegerilor, iar aceasta este greșeala lor.

Declarație PAS: Le mulțumim tuturor oamenilor din circumscripția 38 care au mers astăzi la vot. Din păcate, în contextul actual, rezultatele alegerilor nu contează, pentru că nu au fost obținute în condiții normale și nu sunt obiective. Dacă eram la guvernare, am fi amânat aceste alegeri. Recunoaștem că am comis o greșeală că nu am cerut amânarea alegerilor, chiar dacă e clar că autoritățile nu ar fi ținut cont de părerea noastră.

Nu vom contesta însă rezultatele pentru că acum nu contează acest mandat, acum contează cum țara va face față acestei crize fără precedent. Despre rezultate și oportunitatea acestui scrutin vom vorbi după criză. Tot atunci, după criză, vom analiza informațiile și argumentele autorităților de a nu amâna alegerile.

Amintim că ieri au avut loc alegeri parlamentare în Circumscripția nr.38  – Hâncești, iar fotoliul de deputat a fost câștigat de medicul Ștefan Gațcan. Olesea Stamate, candidata PAS s-a clasat pe locul 2, fiind la o distanță de o mie de voturi.

loading...

Comments are closed.