Alte știri

PAS le răspunde celor din PPDA, referitor la moțiunea de cenzură împotriva guvernului: Singura soluție sunt alegerile anticipate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Singura soluție pentru Republica Moldova în acest moment este organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Acesta este răspunsul oferit de fracțiunea PAS la moțiunea de cenzură depusă de PPDA împotriva Guvernului Chicu, cu ulterioara asumare de către Platforma DA a noului Cabinet de Miniștri.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Răspunsul indirect al PAS la propunerea PPDA a fost formulat de deputatul Radu Marian, după dezbaterile din Parlament pe marginea declarației privind combaterea traseismului politic în Republica Moldova.

“E clar! Componenta actuală a Parlamentului este o „pornografie” politică nefuncțională și coruptă, care trebuie aruncată la groapa istoriei! Unica soluție sunt alegerile anticipate!”, a scris Radu Marian, într-o postare pe Facebook.

Amintim că în moțiunea de cenzură propusă de PAS, Platforma DA declară că „nu acceptă formula – cu cât mai rău în țară, guvernată de oponentul politic, cu atât mai bine pentru noi”.

„Cei care pledează pentru alegerile parlamentare anticipate în anul curent urmează să spună oamenilor deschis și onest că pentru asta e nevoie ca pentru minim 6 luni țara să rămână fără un guvern plenipotențiar, întrucât doar demisia guvernului și imposibilitatea votării unui alt cabinet de miniștri provoacă alegeri anticipate”, a scris vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, într-o postare pe Facebook.

Citește și: FOTO NO COMMENT: O nouă modă în Parlament?

loading...

Comments are closed.