PAS neagă ruptura de la Florești: Organizațiile locale sunt gata să facă față oricăror atacuri obraznice

După anunțul PUN despre pretinsa preluarea OT PAS din Florești, partidul Maiei Sandu neagă informația și acuză partidul lui Octavian Țîcu de răspândirea unor informații false, transmite Telegraph.md

”Declarațiile PUN sunt absolut false, întrucât persoana la care se face referință – Iurie Cojocaru, a fost dată afară din PAS încă în 2019, din cauza comportamentului grosolan și samavolniciei acestuia, incompatibile cu valorile PAS.

Organizația locală a or. Florești, în frunte cu doamna Valentina Cucu și organizația teritorială a r. Florești, în frunte cu doamna Larisa Novac sunt gata să facă față oricăror atacuri obraznice”, menționează Partidul Acțiune și Solidaritate.

Potrivit celor de la PUN, astăzi, președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, împreună cu vicepreședinții Igor Petcu, Laura Urschi și Valentina Nicolenco au participat la ședința de constituire a Organizației Teritoriale PUN Florești. În cadrul evenimentului, în calitate de președinte al Organizației Teritoriale PUN Florești, a fost ales Iurie Cojocaru iar în calitate de secretar, Claudia Cojocaru. Deasemenea, Organizația Locală PAS a orașului Florești a aderat la echipa Partidului Unității Naționale.

Ruptură în PAS: Toată echipa locală de la Florești a trecut la un alt partid

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share