Politic

PAS nu se grăbește să susțină moțiunea PPDA împotriva Guvernului Chicu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acțiune și Solidaritate rămâne ferm pe poziții și după ce Platforma DA a semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Cei de la PAS susține în continuare că va lua o decizie privind acest subiect la Consiliul Național Politic al formațiunii de sâmbăta aceasta.

„Noi suntem un partid matur. Nu ne jucăm de-a guvernarea. Vrem să putem numi alt Guvern și să nu repetăm cazul moțiunii Dumbrăveanu”, ne-a declarat Sergiu Litvinenco de la PAS.

Deputații Platformei DA au semnat în această dimineață textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Despre acest lucru aceștia au informat printr-un video plasat pe pagina de Facebook a Platformei.

„Astăzi (n.r. 14 iulie) ne-am întâlnit la ședința fracțiunii Platforma DA pentru că am definitivat proiectul moțiunii și purcedem nemijlocit la semnarea moțiunii de cenzură. Semnăm aici deputații Platformei DA după care vom face apel către alți deputați să semneze pentru că nu mai putem tolera acest Guvern catastrofă care este în R. Moldova”, a spus deputatul Dinu Plângău.

Citește și: Analist politic: PPDA vrea coaliție cu Candu și Șor. Cum vor face ei reforme în justiție cu aceste partide, care sunt clienții procuraturii?

loading...

Comments are closed.