PAS susține că șoferul Maiei Sandu nu este remunerat oficial de către staff-ul electoral

După publicarea articolului despre șoferul nedeclarat la CEC al Maiei Sandu, Partidul Solidaritate și Acțiune ne-a transmis astăzi că acesta nu este remunerat oficial din contul staff-ului electoral.

VIDEO // Maia Sandu are șofer personal în campania electorală, dar neraportat oficial la CEC

”Noi raportăm cheltuielile angajaților de la PAS care sunt implicați activ în campanie, inclusiv șoferul dnei Sandu. Găsiți această informație în ultima anexă din rapoartele săptămânale. Informația o găsiți în linia – servicii de secretariat – 24.969 în fiecare săptămână. Secretariatul este structură permanentă a partidului în care se regăsesc toți angajații. De asemenea, vrem să menționăm că suntem singurul partid care raportează cheltuielile pentru susținerea candidatului, inclusiv cheltuielile de sediu și angajați”, ne-a transmis Serviciul de presă al PAS.

Potrivit partidului, serviciile șoferului sunt o donație din partea PAS pentru candidata Maia Sandu, acesta nefiind angajat de către staff-ul electoral.

Totuși, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8, difuzată la începutul acestei săptămâni, Maia Sandu declara, precum că șoferul este remunerat anume de către staff-ul electoral și are un contract de muncă legal.

Total
0
Shares
Total
0
Share