Patru automobile au fost distruse după ce un acoperiş smuls de vânt a căzut peste acestea

vanturi puternice, serviciul hidrometeorologic de stat, prognoza meteo moldova, cod galben vant
 

Un bărbat a rămas blocat într-o maşină, iar alte trei automobile au fost avariate după ce peste acestea a căzut un acoperiş smuls de vânt de pe o benzinărie din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI, salvatorii au fost solicitaţi în după amiaza zilei curente să intervină pentru deblocarea mai multor autovehicule peste care a căzut acoperişul unei staţii de alimentare de pe bulevardul Dacia din capitală.

La faţa locului au intervenit două echipaje de salvatori şi pompieri, care au stabilit că patru autovehicule sunt avariate, iar într-un autoturism este blocat un bărbat. Pompierii au efectuat lucrările de salvare a persoanei aflate în interiorul maşinii şi au deblocat celelalte trei autovehicule.

Conform sursei citate, acoperişul staţiei de alimentare cu combustibil a fost smuls din cauza vântului puternic. În urma incidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat pentru ziua de astăzi Cod Galben de intensificări ale vântului. În acest context, salvatorii recomandă să fie evitate locurile unde sunt copaci uscaţi sau fire electrice de înaltă tensiune.

Odată cu intensificarea vântului, vremea se va răci. Conform datelor SHS, în următoarele zile, pe întreg teritoriul ţării, valorile termice vor ajunge până la minus 5 grade Celsius, noaptea, şi până la 8-10 grade, ziua. De asemenea, în regiunile de centru şi nord se prevăd precipitaţii sub formă de ninsori slabe.

Total
0
Shares
Total
0
Share