Patru bărbați, acuzați că au furat un vas de toaletă din aur, de 18 carate, dintr-un palat din Marea Britanie. Acesta valorează 6 milioane de dolari

Jaf ieșit din comun în UK. Patru bărbați au fost acuzați că au furat un vas de toaletă din aur, de 18 carate, de la Palatul Blenheim, scrie Observatornews.ro

Toaleta, care valorează aproximativ șase milioane de dolari, a fost furată din palatul din Oxfordshire cu puțin timp înainte de ora 05:00, pe 14 septembrie. Michael Jones, 38 de ani, din Oxford, și James Sheen, 39 de ani, se confruntă cu acuzații de furt. Fred Doe, 35 de ani, din Ascot, și Bora Guccuk, 39 de ani, din Londra, sunt acuzați că au fost părtași la jaf.

Toaleta valorează șase milioane de dolari

Aceștia urmează să apară în fața magistraților de la Oxford pe 28 noiembrie. Intitulată America, toaleta a făcut parte dintr-o expoziție a artistului conceptual italian Maurizio Cattelan și a fost evaluată la 6 milioane de dolari. Toaleta, care putea fi folosită în scopul propus, cu o limită de timp de trei minute pentru a evita cozile, era expusă doar de două zile când a fost furată.

Furtul a provocat inundații și pagube casei impunătoare din secolul al XVIII-lea din Woodstock. Palatul este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și a fost locul de naștere și casa lui Sir Winston Churchill.

Total
0
Shares
Total
0
Share