Patru noi funcționari publici s-au alăturat echipei ANSA

 

Astăzi, patru funcționari publici din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au depus jurământul de credință.

Ceremonia solemnă a avut loc în prezența conducerii autorității, a colegilor din cadrul ANSA și în fața simbolurilor de stat, în conformitate cu prevederile art. 32 din Legea nr. 158-XVI din 04 iulie 2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public.

Astfel, echipa ANSA s-a completat cu angajați pe mai multe domenii de competență, după cum urmează:

1. Constantin Vodă – specialist principal, Direcția reprezentare, direcția generală juridică;

2. Elizaveta Iarmenco – inspector, Secția controlul siguranței alimentelor subdiviziunea teritorială mun. Bălți/Sîngerei/Glodeni/Fălești;

3. Tatiana Melnic – inspector, Secția supraveghere sanitar-veterinară subdiviziunea teritorială Edineț/Briceni/Ocnița/Dondușeni;

4. Mariana Capanji – specialist principal, Secția Suddirecția generală finanțe și contabilitate.

Directorul general adjunct , Mihail Jereghi a venit cu un cuvânt de felicitare pentru funcționari, urându-le succese, curaj, abnegație, noi performanțe, să de-a dovadă și în continuare de responsabilitate, competență, legalitate și imparțialitate în realizarea funcției publice.

Întreaga echipă vine cu cele mai frumoase urări de bine și le dorește colegilor inspirație, performanțe încununate cu aprecieri la justa valoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share