Alte știri

Pavel Filip a criticat-o pe Maia Sandu pentru că a atacat ideea unirii cu România în presa din Rusia!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un interviu acordat presei de la Moscova, premierul moldovean Maia Sandu a declarat că specularea pe subiectul unirii cu România dezbină societatea din țara noastră. Drept reacția, fostul premier Pavel Filip a spus că de fapt divizează societatea cei care se bat cu pumnul în piept că sunt europeni, dar calcă în picioare valorile europene.

„Unirea se face prin fapte concrete, nu prin declarații. 
Recent șeful Guvernului s-a lăudat că a deblocat relația cu România (deși relațiile nu au fost înghețate), iar apoi s-a grăbit să declare presei ruse că ”pe problema unirii celor două state politicienii speculează, iar asta divizează societatea”. 
Divizează societatea, stimată dnă prim-ministru, cei care se bat cu pumnul în piept că sunt europeni, dar calcă în picioare valorile europene. 
Divizează societatea cei care spun că sunt integri, dar scuipă pe transparență și democrație.
Divizează societatea cei care strigă că sunt pro-români, dar fac astfel de declarații ca ale dvs.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Unirea se face prin proiecte concrete de interconectare și apropiere ale celor 2 maluri, nu prin declarații”, a scris Pavel Filip pe facebook.

Amintim că în luna septembrie, premierul Maia Sandu are programată o vizită oficială la Moscova unde va avea o întrevedere cu premierul rus Dmitri Medvedev. De menționat că odată cu plecarea PDM în opoziție și venirea alianței ACUM-PSRM la putere, relațiile Moldovei cu Rusia au devenit mult mai calde.

Maia Sandu nu exclude o alianță cu PDM, Iată în ce condiții, pdm pas, partidul democrat din moldova, pavel filip maia sandu, alegeri parlamentare anticipate, 

loading...

Comments are closed.