Politic

Pavel Filip cere implicarea Guvernului ca tânărul moldovean decedat în SUA să fie adus acasă 

Pinterest LinkedIn Tumblr
Premierul Pavel Filip a venit cu un îndemn către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de a se implica în cazul moldoveanului, în vârstă de 23 de ani, care a decedat într-un grav accident rutier în Miami, SUA.
„În SUA, un cetățean moldovean, tânăr de 23 de ani, și-a pierdut viața, fiind lovit de mașină. Rudele au nevoie de o sumă mai mare de bani, ca să-l aducă acasă. Rugămintea este către Ministerul de Externe să ia legătura cu Ambasada noastră și cu rudele, și vă rog să vă implicați în cel mai direct mod. Este o tragedie și este cazul să ne implicăm de această dată”, a declarat prim-ministrul în debutul ședinței Guvernului din 18 iulie.
 
Amintim că este vorba despre Iulian Rusanovschi ai cărui apropiați și prieteni au făcut un apel pe una din platformele de donații pentru a strânge bani și a-l aduce acasă. Tânărul a murit într-un accident pe data de 15 iulie. În timp ce se deplasa pe trotuar spre casă, el a fost strivit de un automobil la volanul căruia se afla un bărbat ce conducea cu viteză excesivă.
loading...

Comments are closed.