Politică

Pavel Filip: ”Conducerea țării nu are timp de chestiuni de securitate”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pavel Filip, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și președinte PDM, transmite că astăzi au fost audieri cu ușile închise la care au vorbit reprezentanții SIS, Ministerului Apărării, Biroului Reintegrare, după ce au fost cerute săptămâna trecută audieri la subiectul securității naționale. Urmare a ședinței, democratul a transmis că actuala conducere a țării ”nu are timp de chestiuni de securitate”.

”Ce să vă spun. În primul rând, n-am înțeles de ce discuțiile au fost secrete, din moment ce n-am auzit ceva în plus față de ceea ce am citit în presă. Da, ni s-a confirmat că la vecini și în regiune, România, Ucraina, Belarus, au loc mișcări tectonice îngrijorătoare și e clar că toți se pregătesc de ceva, se rearanjează, se asigură, se mobilizează. La Tiraspol e la fel. La Chișinău însă e liniște. Conducerea țării nu are timp de chestiuni de securitate”, a declarat Filip.

Amintim că Rusia ar fi concentrat mai multe forțe la hotarul cu Ucraina, iar tensiunea militară este destul de resimțită în toată zona centrală a continentului european.

loading...

Comments are closed.