Politic

Pavel Filip: Dacă acum 3 ani, salariul mediu pe economie era 4665 de lei, astăzi acesta a ajuns la 6500 de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Ne-am propus ca cetățenii noștri să simtă creșterea economică în propriile buzunare. Ne bucurăm că am reușit să facem acest lucru. Dacă acum 3 ani, salariul mediu pe economie era 4665 de lei, astăzi acesta a ajuns la 6500 de lei. Aceste rezultate au fost obținute prin multă muncă și sudoare. Vom continua să creștem economia și să majorăm veniturile oamenilor”, a declarat premierul Republicii Moldova, Pavel Filip.

Ritmul de creștere a salariului, de 12%, este egal cu promisiunile pe care le face binomul politic PAS cu DA, care deja s-au inclus în campania electorală pentru parlamentare. Mai mulți comentatori politici au declarat că acest lucru este stupid, deoarece Maia Sandu și Andrei Năstase promit ceea ce este deja realizat de către Guvernul Filip. Or, obiectivele ar trebui să fie peste realizările actualului Guvern, dacă dorești să convingi electoratul că ești mai bun, sunt de părerea comentatorii politici.

Totodată, experții economici estimează că până la finele madatului Guvernului Filip, salariu mediu pe economie va atinge nivelul de 7 mii de lei, sau aproape 360 de euro.

loading...

Comments are closed.