Pavel Filip: De Ziua Independenței sunt într-o vizită de suflet la București

Pavel Filip De Ziua Independenței sunt într-o vizită de suflet la București, pdm filip, partidul democrat din moldova, romania moldova, ziua independentei 27 august 2019, 27 august 1991, 

De Ziua Independenței 2019, fostul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, se află într-o vizită de suflet la București.

“Despre Moldova, despre România, despre democrație, despre Europa, am discutat cu Andi Cristea și Victor Boștinaru, prieteni ai țării noastre și ai Partidului Democrat. În toți acești ani am avut sprijinul familiei politice din care facem parte împreună. Le-am povestit care este acum situația din Republica Moldova și că tot ceea ce face actuala guvernare – politizarea instituțiilor, derapajele antidemocratice – nu este nimic altceva decât deturnarea și abaterea țării noastre de la drumul european la care am muncit împreună cu Bucureștiul”, a scris Filip pe facebook.

Totodată, politicianul democrat a adresat și un mesaj video cetățenilor Republicii Moldova (vedeți mai jos). Filip a atras atenția că la 28 de ani de independență țara noastră devine tot mai dependentă de Federația Rusă!

Total
0
Shares
Total
0
Share