Pavel Filip, despre declarația blocului ACUM, privind cursul european al Moldovei: “Au propus o declarație de ochii lumii”

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că exponenţii PAS şi PPDA au propus adoptarea unei declaraţii privind cursul european al Republicii Moldova doar pentru a-şi face imagine.

Pavel Filip a spus, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVR Moldova, că, în realitate, scopul celor de la PAS şi PPDA a fost de poziţionare politică din care să rezulte că PDM nu ar dori votarea declaraţiei.

„De la o declaraţie care, de principiu, urma să bată în cuie parcursul european al Republicii Moldova, s-a intervenit cu alte subiecte în această declaraţie, precum ar fi legea Magnitsky. Nu ar fi o problemă, dar dacă am convenit că stăm şi discutăm un text comun, de ce a fost nevoie ca astăzi să fie făcut public textul unei declaraţii care va fi propus de colegii din blocul ACUM spre votare?”, a declarat Pavel Filip.

Acesta a adăugat că proiectele concrete nu se realizează prin simple declaraţii, de ochii lumii. „Nu se urmăreşte obţinerea unui rezultat, ci se urmărește poziţionarea politică a unuia sau altuia dintre partide”, a conchis Pavel Filip.

Citește și: Nou atitudine a PSRM despre federalizarea Republicii Moldova

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share