Alte știri

Pavel Filip, despre declarația blocului ACUM, privind cursul european al Moldovei: „Au propus o declarație de ochii lumii”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că exponenţii PAS şi PPDA au propus adoptarea unei declaraţii privind cursul european al Republicii Moldova doar pentru a-şi face imagine.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pavel Filip a spus, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVR Moldova, că, în realitate, scopul celor de la PAS şi PPDA a fost de poziţionare politică din care să rezulte că PDM nu ar dori votarea declaraţiei.

„De la o declaraţie care, de principiu, urma să bată în cuie parcursul european al Republicii Moldova, s-a intervenit cu alte subiecte în această declaraţie, precum ar fi legea Magnitsky. Nu ar fi o problemă, dar dacă am convenit că stăm şi discutăm un text comun, de ce a fost nevoie ca astăzi să fie făcut public textul unei declaraţii care va fi propus de colegii din blocul ACUM spre votare?”, a declarat Pavel Filip.

Acesta a adăugat că proiectele concrete nu se realizează prin simple declaraţii, de ochii lumii. „Nu se urmăreşte obţinerea unui rezultat, ci se urmărește poziţionarea politică a unuia sau altuia dintre partide”, a conchis Pavel Filip.

Citește și: Nou atitudine a PSRM despre federalizarea Republicii Moldova

loading...

Comments are closed.