Pavel Filip explică de ce a renunțat de funcția de Președinte a fracțiunii PDM în Parlament

Pavel Filip LIVE în Parlament, Prezint raportul privind implementarea Programului de activitate al Guvernului pentru perioada 2016-2018, pdm, partidul democrat plahotniuc, 

Pavel Filip a decis astăzi să-și depună demisia din funcția de Președinte de fracțiune a Partidului Democrat, în Parlamentul Republicii Moldova.

“Uneori trebuie să știi să te retragi, să reflectezi asupra stării de lucruri de moment, ca să reușești apoi să iei decizii care ar avantaja echipa din care faci parte. Cred în continuare că Partidul Democrat are oameni buni și profesioniști, cu care putem transforma partidul într-o construcție politică autentică”, a explicat Pavel Filip pe facebook.

Noul lider al fracțiunii democraților în Parlament a devenit Dumitru Diacov, președintele de onoare al PDM. Totodată, vicepreședintele fracțiunii a fost ales Vladimir Cebotari, iar secretar a fost numit Sergiu Sîrbu. Fracțiunea PDM are 30 de deputați, votați de popor la alegerile din 24 februarie 2019.

Amintim că pe 27 iulie, Partidul Democrat are programat organizarea congresului, eveniment politic la care se va alege noul președinte, după ce vechea conducere în frunte cu Vlad Plahotniuc și-a dat demisia.

Indemnizaţia pentru copii a câte 200 de lei pe lună se amână, Deputaţii ACUM-PSRM nu au inclus proiectul pe ordinea de zi a Parlamentului, elena bacalu, pdm 

Total
0
Shares
Total
0
Share