Politică

Pavel Filip: La mulți ani de Ziua Salvatorului și să aveți parte de zile cât mai liniștite!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 5 aprilie, în Republica Moldova este sărbătorită ziua profesională a Salvatorilor. Cu această ocazie, premierul Pavel Filip a adreasat un mesaj de felicitare pompierilor și tuturor angajaților statului care își pun propria viață în pericol atunci când este nevoie de a-i salva pe alții din cele mai grele situații.

„Salvatorii sunt cei care își riscă propria viață pentru a salva vieți omenești. Le mulțumesc pentru curajul și dedicația de care dau dovadă zi de zi, dar mai ales în situațiile de criză. Ei sunt cei care primii vin în ajutor persoanelor aflate în dificultate. Sunt recunoscător și familiilor acestora – părinți, soții și copii, pentru susținere și răbdare. La mulți ani de Ziua Salvatorului și să aveți parte de zile cât mai liniștite!”, a scris Filip pe Facebook.

Amintim că la începutul anului curent, Guvernul Filip a acordat pompierilor și salvatorilor din Moldova 24 de autospeciale de intervenție noi. Scopul a fost modernizarea echipamentelor de intervenție în situații excepționale, dar și îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

loading...

Comments are closed.