Politic

Pavel Filip nu ezită să se laude: La ședința Guvernului cu Primarii, 261 au fost de la PD

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o postare de facebook, Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a ținut să menționeze că  o bună parte din cei prezenți la ședința Guvernului cu Primarii din Republica Moldova, au fost edilii Partidului Democrat.

Fostul Premier, a distribuit pozele de la evenimentul care a avut loc azi la Palatul republicii, unde  o echipă a Guvernului în frunte cu Ion Chicu s-au întâlnit cu Primarii din localitățile republicii Moldova.

La ședință ar fi participat peste o mie de persoane, cifră relatată d eserviciul de presă al Guvernului Republicii Moldova.

Din cei prezenți, Pavel Filip, susține că 261 sunt de la Partidul Democrat, acesta și fiind numărul de primării unde au câștigat la alegerile locale din toamna anului 2019, candidații înaintați de formațiunea democraților.

„Primarii democrați au participat astăzi la Chișinău la întâlnirea cu autoritățile centrale. Avem cei mai mulți primari din țară, 261 la număr, oameni care știu nu din auzite ce înseamnă drumuri, iluminat stradal, aprovizionare cu apă sau gestionarea deșeurilor. În ultimii ani infrastructura a fost prioritate pentru noi și vom urmări ca infrastructura să rămână și în continuare pe agenda autorităților.” a scris Pavel Filip.

Amintim că astăzi Premierul, Ion Chicu, a moderat reuniunea cu primarii localităților din țară. Șeful Guvernului a menționat că reuniunea are sarcina de a informa reprezentanții APL despre planul de acțiuni al Guvernului pentru 2020, în special programele naționale privind iluminatul stradal, infrastructura drumurilor, aprovizionarea cu apă, managementul deșeurilor solide, dar și înregistrarea imobilelor în țară.

Citește și: DOC // Guvernul Chicu majorează salariul medicilor și al personalului din sistemul public de sănătate

loading...

Comments are closed.