Politic

Pavel Filip: pentru actuala guvernare unicul criteriu de numire în funcție este loialitatea față de ea și nu profesionalismul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, deputatul din fracțiunea PDM, Pavel Filip a venit cu un mesaj de mulțumire pentru secretarii generali și secretarii de stat, care au dat dovadă de profesionalism și totodată și-a exprimat regretele că funcțiile noi sunt oferite în baza criteriului de loialitate față de  noua guvernare.

„Țin să mulțumesc secretarilor generali și secretarilor de stat, care au dat dovadă de profesionalism și muncă asiduă, contribuind prin activitatea lor la implementarea reformelor și îmbunătățirea serviciilor pentru cetățeni pe domeniile de responsabilitate.„, spune Filip în mesajul său.

Pavel Filip și-a exprimat regretul față de faptul că în perioada actuală, singurul criteriu de numire în funcție este loialitatea față de noua guvernare și nicidecum profesionalismul. În opinia deputatului democrat, instalarea unor persoane neprofesioniste în funcții va duc la degradarea sistemului și la stoparea reformelor.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.