Pavel Filip se vrea în coaliție. Ce a discutat cu ambasadorul Peter Michalko

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip a avut o întrevedere cu şeful delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, Peter Michalko, transmite Telegraph.md, cu referire la Curentul.md

Interlocutorii au discutat despre relaţiile ţării noastre cu UE şi statele membre, despre politică, dar şi despre criza provocată de COVID-19.

„Liderul democrat a mulţumit Excelenţei Sale pentru asistenţa oferită de comunitatea europeană în lupta contra pandemiei şi a menţionat că ţara noastră şi în continuare contează pe sprijinul UE în obţinerea vaccinului împotriva COVID-19″, se spune într-un comunicat de presă.

Discutând despre evoluţiile postelectorale la Chişinău, Pavel Filip a reiterat propunerea PDM pentru o coaliţie largă cu toate partidele responsabile, care să identifice soluţii pentru situaţia de criză în care se află Republica Moldova.

„Orice majoritate parlamentară nou formată trebuie să aibă la bază Acordul de Asociere şi parcursul european al ţării. PDM este garanţia pentru asta”, a spus liderul democrat.

Chicu crede că o bună parte din miliardul furat din băncile țării a revenit ”în geantă înapoi în Republica Moldova”

Total
0
Shares
Total
0
Share