Pavel Filip: Sunt importante drumurile naționale, dar și mai important este drumul care pornește de la casa fiecărui cetățean

Pavel Filip, Sunt importante drumurile naționale, dar și mai important este drumul care pornește de la casa fiecărui cetățean
 

Inspectând construcția drumului din satul Drăgușeni, Strășeni, premierului Republicii Moldova Pavel Filip l-a întâlnit printre muncitori și un consătean de al său.

“Mi-a spus că este bucuros că are un loc de muncă aici, acasă. În baza investițiilor pe care le facem în drumuri oferim și locuri de muncă cetățenilor noștri. Sunt importante drumurile naționale, dar și mai important este drumul care pornește de la casa fiecărui cetățean. În total, anul acesta, după încheierea șantierelor, vom avea construite și reabilitate 1200 km de drumuri”, a promis Pavel Filip.

Telegraph amintește că programul „Drumuri bune pentru Moldova” a fost propus de Vlad Plahotniuc și prevede reabilitarea drumurilor din 1200 de localități. Suma totală a investițiilor este de circa 1,6 miliarde de lei. Lucrările de reparație au început la mijlocul lunii mai.

drumuri moldova, partidul democrat, pdm

Total
0
Shares
Total
0
Share