Politic

Pavel Filip: Suntem pe ultima sută de metri a programului „Drumuri bune pentru Moldova”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernul Filip este pe ultima sută de metri a programului „Drumuri bune pentru Moldova” și este gata să pornească cea de-a II-a etapă – „Drumuri bune 2”. Anunțul a fost făcut astăzi de premierul Pavel Filip.

„Kilometru după kilometru, am ajuns să realizăm aproape 90 la sută din lucrările de renovare a drumurilor, care duc spre școală, grădiniță sau serviciu. Infrastructura drumurilor rămâne una dintre prioritățile Guvernului, concentrată nemijlocit pe drumurile din localități, acolo unde este încă mult de lucru, dar cu un plan bine definit vom reuși să aducem oamenilor condiții mai bune de viață”, a spus Pavel Filip.

Amintim că programul Drumuri bune pentru Moldova a fost lansat în această primăvară a inițiativa lui Vlad Plahotniuc. Atunci liderul PDM a promis că până la finele anului curent se vor construi sau repara 1200 de km de drum în satele Republicii Moldova. Mai mult, pentru anul viitor Plahotniuc a promis construcția a 2600 de km de drum – programul numit Drumuri bune 2.

La ce etapă se află lucrările în localitatea dvs. puteți afla accesând site-ul www.drumuribune.md.

filip, programul Drumuri bune pentru Moldova, vlad plahotniuc, partidul democrat, andrian candu, prima casa, chisinau arena

loading...

Comments are closed.