PCRM a adoptat o rezoluție de ultimă oră. Ce presupune aceasta

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a adoptat o rezoluție marți, 21 noiembrie, excluzând posibilitatea formării de coaliții cu partidul de guvernământ PAS și aliații săi în consiliile municipale și raionale, în urma ședinței Comitetului Executiv Politic al Comitetului Central.

Comuniștii avertizează că orice încercare de alianță cu PAS va fi considerată trădare, subliniind că nu vor accepta nicio explicație sau justificare pentru astfel de coaliții.

Hotărârea este menită să fie pusă în aplicare în cadrul viitorului Plen al Comitetului Central al PCRM, programat pentru sâmbătă, unde se va lua o decizie obligatorie pentru toate organizațiile raionale și municipale ale partidului.

„Comitetul Executiv Politic al Comitetului Central al PCRM a adoptat o rezoluție care exclude posibilitatea formării de coaliții în consiliile municipale și raionale cu partidul de guvernământ PAS și aliații acestora.

Reprezentanții poporului care reprezintă Partidul Comunist vor fi informați că orice încercare de alianță cu PAS va echivala cu o trădare. Comitetul Central nu va accepta nicio explicație sau justificare pentru astfel de coaliții”, anunță comuniștii într-un comunicat de presă.

Total
0
Shares
Total
0
Share