Politic

PDM reacţionează la declaraţiile emotive ale liderului PL: Acuzații lipsite de credibilitate și adevăr

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Liberal a participat ieri la emisiunea În Profunzime cu Lorena Bogza. Mihai Ghimpu l-a învinuit pe Vlad Plahotniuc de problemele pe care le are nepotul său Dorin Chirtoacă cu legea.

În acest context Partidul Democrat din Moldova a venit azi cu reacție. În comunicatul dat de democrați se spune că PD consideră acuzaţiile făcute în spaţiul public de către liderul PL, Mihai Ghimpu, ca fiind exprimarea unei stări emotive puternice, nu a unei atitudini politice. Aceste acuzaţii fiind lipsite de credibilitate şi adevăr.

„Declarațiile lui Ghimpu au început să apară odată cu demararea unor anchete pe linia combaterii corupţiei, care au vizat şi reprezentanţi ai Partidului Liberal, anchete care au ca obiect cazuri semnalete repetat şi insistent de societate privind acte de corupţie din mai multe instituţii ale statului, în special din Primăria municipiului Chişinău”, spun cei de la PD.

Partidul condus de Vlad Plahotniuc mai consideră că astfel de cazuri trebuie soluţionate pe cale legală, nu prin politizarea lor, nu prin campanii de denigrare sau presiuni politice.

loading...

Write A Comment