Alte știri

PDM a depus 2 proiecte de lege în Parlament pentru modificarea Constituției Republicii Moldova! ACUM și PSRM se opun

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat a înregistrat în Parlament două proiecte de modificare a unor prevederi din Constituție, în ce privește activitatea Legislativă. Democrații propun reducerea numărului de deputați de la 101 la 61 și posibilitatea revocării din funcție a deputaților care nu își îndeplinesc corespunzător obligațiile.

Potrivit lui Pavel Filip, Partidul Democrat își motivează inițiativele prin rezultat referendumului care a avut loc la 24 februarie, care a abordat cele două subiecte.
 

„Reprezentanții poporului în Parlament, aleși în aceeași zi în care s-a desfășurat referendumul republican, au atât obligația juridică, cât și cea morală de a pune în aplicare rezultatele referendumului, adică voința Suveranului”, se arată în unul dintre proiectele propuse de PD.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Blocul ACUM și PSRM se opun reducerii numărului de deputați de la 101 la 61. La fel, Dodon, Năstase și Maia Sandu, sunt împotriva modificării Constituției Republicii Moldova astfel ca deputații să poată fi demiși de popor. 

Pe urmele socialiștilor, O inițiativă păguboasă pentru economia Moldovei promovată de Platforma DA, andrei nastase igor dodon, blocul acum psrm, rusia moldova, alexandr slusari platforma da, 
loading...

Comments are closed.