Politic

PDM are o listă provizorie de candidați pe circumscripții la alegerile parlamentare. Când va fi prezentată lista oficial?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova (PDM) dispune de o listă provizorie de candidați pentru unele circumscripții la viitoarele alegeri parlamentare. Declarația a fost făcută de vicepreședintele formațiunii Vlad Cebotari, în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru MOLDPRES.

Cebotari a specificat că deciziile finale urmează a fi luate cu 60 de zile înainte de scrutin. „Recunosc, noi avem o listă anumită de candidați. Poate nu în toate circumscripțiile, dar avem o listă anumită de candidați. Dar aceasta este una provizorie. Deciziile nu le vom lua noi. Deciziile urmează juridic a fi luate cu 60 de zile înainte de alegeri”, a precizat Cebotari.

Vicepreședintele democraților a adăugat că propunerile pentru înaintarea potențialilor candidați urmează a fi colectate în cadrul organizațiilor teritoriale, iar reprezentanții formațiunii lucrează cu membri de partid în diferite localități pentru a identifica liderii care se bucură de cea mai mare popularitate. „Nu neapărat trebuie să fie liderul local de partid. Trebuie să fie omul care poate să dea acelei localități cel mai mult pentru că vine cu o misiune foarte grea: va trebui să lupte pentru bunăstarea comunității pe care o reprezintă”, a menționat Cebotari.

Vlad Cebotari a spus că Moldova trebuie să fie condusă de cei cărora le pasă de această țară.

Legislativul a decis că alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 24 februarie 2019.

loading...

Comments are closed.