PDM va iniția proiectul de stat “Drumuri bune pentru Moldova 2”! 2600 de km de drumuri vor fi reparate în anul 2019

drumuri bune, reparatia drumurilor, proiecte pdm, 1600 de km drumuri, vlad plahotniuc briefing, conferinta plahotniuc, plahotniuc drumuri, pdm drumuri, reparatia drumurilor, drumuri stricate, plahotniuc drumuri bune

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, în cadrul briefindului săptămânal a anunțat că pentru anul 2019, se va iniția programul de stat, “Proiectul Drumuri bune” 2! În cadrul acestuia se va propune repararea a 2600 de kilometri de drumuri din localitățile din țară.

“Așadar, noi vom continua să construim şi să reparăm drumuri în Republica Moldova și în acest context vă anunț că noi vom lansa în zilele, perioada următoare programul național “Drumuri Bune pentru Moldova 2” a spus Vlad Plahotniuc în cadrul briefingului.

Vlad Plahotniuc a anunțat că în cadrul proiectului “Drumuri bune pentru Moldova”, au fost propuse spre reparare 1600 kilometri de drumuri, ceea ce înseamnă un record absolut pentru un singur an. Acest record va fi doborât în anul 2019, cifra fiind depășită cu încă 1000 de kilometri.

Cifra mare pentru repararea drumurilor va fi păstrată și pentru anii următori. Astfel dacă în anul 2019 vor fi reparați 2600 kilometri de drumuri, atunci în anii următori se propune să se repare aproximativ 2000 de kilometri anual.

Total
0
Shares
Total
0
Share