Pe 14 februarie, la OrheiLand se va organiza un mega concert pentru toți îndrăgostiții din Moldova!

Pe 14 februarie, la Orhei se va organiza un mega concert pentru toți îndrăgostiții din Moldova, ilan shor jasmin, partidul șor, valentines day, ziua indragostiților 2019, orheiland discoteca avaria 

Un concert incendiar, cu renumitele și îndrăgitele formații „Gradusî” și „Discoteca Avaria” va avea loc la 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, la Orhei. Organizatorii promit o seară de excepție și o atmosferă perfectă pentru toți îndrăgostiții, dar și pentru cei care vor veni să-și întâlnească jumătatea într-o zi specială.

Concertul va fi găzduit de cel mai mare centrul cultural și de distracții OrheiLand. Una din vedetele evenimentului vor fi îndrăgita formație pop „Gradusî”, care va amplifica sentimentele și amintirile frumoase ale celor prezenți cu renumitele sale piese ca «Режиссёр», «Время моё», «Бродяга». Iar incendiara „Discoteca Avaria” va încălzi atmosfera și va încinge spiritele și inimile îndrăgostiților.
 
Organizatorii evenimentului anunță cea mai tare petrecere pentru îndrăgostiți din acest an, care va transforma Orheiul în capitala Dragostei. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Televiziunea Centrală și Orhei TV.
INTRAREA LIBERĂ 
Total
0
Shares
Total
0
Share