Alte știri

Pe data de 27 august, în Piața Marii Adunării Naționale va avea loc o paradă militară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Decretul semnat de șeful statului, Maia Sandu, privind desfășurarea paradei militare cu prilejul sărbătoririi aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova, a fost publicat în Monitorul Oficial și a intrat în vigoare, informează Moldpres.md

Potrivit documentului, conform Hotărârii Guvernului nr. 102/2021 cu privire la Programul național de acțiuni consacrate sărbătoririi a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova „Moldova-30”, la 27 august 2021, în Piața Marii Adunări Naționale va fi desfășurată parada militară cu participarea subdiviziunilor Armatei Naționale, ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Serviciului de Informație și Securitate al Republicii Moldova.

„Constituirea formațiunilor de paradă și conducerea paradei militare se pune în sarcina ministrului Apărării. Guvernul va asigura pregătirea și desfășurarea paradei militare”, se mai spune în decret.

Citește și: Bătrîncea, despre cedarea Stadionului Republican: ”Este rezultatul acordurilor secrete dintre Maia Sandu și Dereck Hogan pentru susținerea PAS în alegerile parlamentare”

loading...

Comments are closed.