Actual

Pe mai multe străzi din capitală traficul rutier va fi suspendat. Circulația transportului public va fi redicționată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 29 martie 2022 – 23 mai 2022, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Sfântul Gheorghe și pe strada Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Columna.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a părții carosabile și a trotuarelor.

Pe perioada executării lucrărilor, stația terminus a rutelor municipale de autobuz nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39, se transferă pe strada Tighina, 65, pe strada Tighina, 63 – 63/6 (tronsonul cuprins între strada Mitropolit Varlaam și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt).

Pe durata efectuării lucrărilor edilitare pe străzile menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 166, 171, 174 și 190 vor circula de pe bulevardul Dimitrie Cantemir pe strada Ismail, strada Mitropolit Varlaam, strada Alexandr Pușkin, strada Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe strada Ismail, pe strada Mitropolit Varlaam, strada Tighina, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

loading...

Comments are closed.