Alte știri

Performanță remarcabilă! Alexandru Epureanu a fost inclus în cel mai bun 11 al campionatului Turciei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandru Epureanu, fundașul central al echipei naționale de fotbal al Republicii Moldova și a echipei Istanbul Basaksehir a atins o performanță excepțională, unică pentru fotbalul din Republica Moldova.

Epureanu a ajuns în cel mai bun 11 al campionatului turc din acest sezon. În acest 11 se regăsesc campionul european, deținător al Ligii Campionilor, Pepe de la Beșiktaș, Adriano Coreea, fost jucător de la Barcelona, fostul jucător al celor de la Manchester City, Fernando, Talisca care este urmărit de mai multe top cluburi și Bafetimbi Gomis, fost internațional francez și atacant al Saint Etienne și Olimpique Lyon, Olimpique Marseille și Swansea City.

Echipa lui Alexandru Epureanu, Istanbul Basaksehir a terminat sezonul pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Fenerbahce și la un punct peste Besiktas. Super Liga a fost câștigată de către Galatasaray Istanbul. Locul trei îi permite echipei lui Epureanu să joace anul viitor în Europa League.

Internaționalul nostru a bifat 31 de prezențe în tricoul celor de la Basaksehir, reușind să marcheze 6 goluri, lucru care pentru un fundaș central este o performanță excelentă.

Foto: Optasports.com

loading...

Comments are closed.