Alte știri

Peste 100 de pantofi au dispărut din casele locuitorilor unui cartier di Berlin. Cine s-a dovedit a fi hoțul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Locuitorii dintr-un cartier din Berlin au fost contrariați atunci când încălțămintea a început să le dispară din case. Au făcut investigații și la final au fost ușurați și amuzați să constate că hoțul este o vulpe.

Vulpea a furat aproximativ 100 de pantofi din casele oamenilor din cartierul Zehlendorf, aflat în sud-vestul Berlinului, potrivit presei locale citate de Deutsche Welle.

Încălțăminte de toate tipurile – sandale, pantofi, teniși – a dispărut până ca hoțul să fie demascat de un rezident, Christian Meyer.

Meyer postat un anunț pe o platformă locală după ce a constatat că i-au dispărut pantofii de alergare. După acest anunț, mai mulți oameni au reacționat și au spus că sunt în aceeași situație.

Bărbatul s-a ambiționat și până la urmă a rezolvat misterul. A stat la pândă și nu după mult timp a observat vulpea care ținea un pantof în gură și i-a făcut o poză.

Meyer a descoperit și vizuina vulpii, pe care aceasta căptușit-o cu pantofii furați. Christian Meyer nu și-a găsit pantofii, însă alți trei vecini și-au recuperat încălțămintea.

Sursa: Digi24.ro

Citește și: VIDEO // O turistă a avut o întâlnire neprevăzută cu un urs într-un parc din Mexic. Ce a făcut animalul și cum a reacționat tânăra

loading...

Comments are closed.