Alte știri

Peste 4 milioane de vizualizări în 2018: Top 10 cele mai citite știri Telegraph Moldova ale anului trecut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Anul 2018 a fost unul bun pentru majoritatea moldovenilor, inclusiv și pentru portalul de știri Telegraph Moldova. În ultimul an ne-am câștigat cu siguranță un loc pe piața media din Republica Moldova, precum și un loc în inimile cititorilor noștri. Am încercat să fim cât mai aproape de oameni, să informăm obiectiv și să aducem informații din toate domeniile. Am fost și atacați de politicienii care nu-și doresc ca oamenii să afle adevărul despre ei, dar și apreciați de foarte mulți cititori, fapt care ne-a încurajat să mergem înainte. Iar cea mai bună răsplată pentru munca noastră sunt cele peste 4 milioane de vizualizări pe care Telegraph Moldova le-a avut în anul 2018.

Conform datelor oferite de Google Analytics, atunci în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018, Telegraph Moldova a avut 1 561 833 vizitatori unici, sau aproximativ jumătate din populația Republicii Moldova. În această perioadă am înregistrat 4 529 281 afișări de pagină și 3 868 617 vizite.

Telegraph Moldova, statistica telegraph, site de stiri, site de stiri din Moldova, cele mai populare stite-uri de stiri din Moldova, top site-uri de stiri, top stiri 2018, presa independenta, presa libera, presa din Moldova, presa de pe Bic, mass media, forumul mass media, mass media Chisinau, situatia presei, piata media din Moldova, site nou Moldova, site de stiri, site-ul de stiri numarul 1, portatul de stiri numarul 1, portal de stiri, top portaluri de stiriÎn continuare vă prezentăm 10 cele mai citite știri din anul 2018:

Locul 10:

Video realizat de Natalia Morari: Andrei Năstase din nou cu fundul ud în fața oamenilor!

Locul 9:

(VIDEO) Anatol Melnic sparge tăcerea: „Am fost prost că am lucrat 10 ani pentru Jurnal TV”

Locul 8:

(VIDEO) Rise a făcut-o din nou! Investigația jurnalistică, care a fost făcută ca platforma Caritate.md să-și înceteze activitatea, s-a lăsat cu acuzații de rea voință și lipsă de integritate în adresa jurnaliștilor

Locul 7:

Decizie radicală în Moldova: Șoferii în stare de ebrietate la volan vor rămâne definitiv fără permis de conducere! 

Locul 6:

Cel mai fericit tată din Moldova! E invidiat de toți pentru ai săi 19 copii bravi

Locul 5:

(VIDEO) Jurnalist italian după ce a cutreierat Moldova: Am rămas fascinat

Locul 4:

Video exclusiv! Bătaia de la Atrium, cu implicarea sportivilor „K1”, în care a fost omorât bărbatul în noaptea de 19 mai

Locul 3:

(VIDEO) Un fost deputat rus în desființează pe Igor Dodon: Un om mai prost ca el pe arena mondială nu există

Locul 2:

(FOTO) 150 de euro, cam atât cer studentele de la ASEM pentru o partidă de sex cu un turc

Locul 1:

(Foto +18) L-au omorât în bătaie, apoi și-au făcut selfie cu victima! Povestea ucigașilor minori din Hâncești

Telegraph Moldova este un site tânăr și pentru tineri, dacă e să ne uităm la vârsta cititorilor noștri. Astfel, 33,50% din totalul cititorilor noștri au vârsta cuprinsă între 25-34 de ani, 27,50% au o vârstă cuprinsă între 18 și 24 de ani, iar 15,50% au vârsta cuprinsă între 35 și 44 de ani. Cititorii cu vârsta cuprinsă de la 44 până la 54 de ani alcătuiesc 12,50%, între 55 și 64 de ani – 5,50% și tot atâtea procente sunt cu persoanele de peste 65 de ani.

Statistica oferită de Google Analytics mai arată că numărul vizitatorilor care intră de pe telefonul mobil crește în continuu. La moment, proporția lor este de 84,20% din numărul total al acestora. Cota Desktop este de 13,7%, iar de pe tablete intră doar 2,10% din trafic. Iar din totalul vizitatorilor, 16,64% accesează Telegraph.md de pe dispozitive Apple, în special iPhone.

La fel de diversă este și locația celor care se informează de pe Telegraph.md. Din totalul vizitatorilor din 2018, 55,71% provind din Republica Moldova, 11,96% din România, 9,42% din Italia, 4,32% din Marea Britanie, iar din Germania sunt 3,39% din totalul cititorilor noștri. Restul vizitatorilor provin din țări precum Franța, Rusia, SUA, Spania și Israel.

 

loading...

Comments are closed.