Externe

Peste 80 de nou-născuţi, testați pozitiv cu coronavirus în Texas, fără să se știe cum au fost infectați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cazurile de coronavirus dintr-un stat american includ peste 80 de nou-născuţi. Oficialii din domeniul sănătăţii au raportat o creştere a infectărilor cu peste 10.000, potrivit Digi24.ro

Oficialii din domeniul sănătăţii au raportat o creştere a infectărilor în rândul sugarilor, după ce virusul a fost confirmat la 85 de nou-născuţi din statul american Texas. Nu se cunosc detalii despre modul în care sugarii au ajuns să fie infectați cu noul virus, scrie Mediafax.

Directorul Corpului de Sănătate Publică din Texas, Annette Rodriguez, declară: „Vă rugăm să ne ajutaţi să oprim răspândirea acestei boli. Rămâneţi în casă, cu excepţia călătoriilor necesare, respectaţi distanţarea socială şi purtaţi masca în spaţiul public!”.

Guvernatorul republican Greg Abbott a subliniat necesitatea purtării măştii, pentru a evita o eventuală carantinare a statului. Totuşi, nu exclude această posibilitate.

În Texas, numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a depăşit cifra de 10.000 în ultimele 24 de ore. Numărul total de cazuri pozitive a ajuns la 317.730 iar numărul deceselor la 3856.

Citește și: COVID-19 România // Zece bebeluși de la maternitate sunt infectați cu coronavirus, iar testele mamelor sunt negative

loading...

Comments are closed.