Plahotniuc: Ajutorul de 600 de lei pentru sărbătorile Pascale este distribuit începând de azi către peste 610.000 de beneficiari

vlad Plahotniuc, Ajutorul de 600 de lei pentru sărbătorile Pascale este distribuit începând de azi către peste 610.000 de beneficiarim partidul democrat din moldova, pdm pavel filip, hristos a inviat, 

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, spune că grija pentru pensionari și persoane cu venituri mici este constantă în activitatea Partidului Democrat din Moldova.

“Mă bucur să văd că o nouă inițiativă de-a noastră devine realitate. Ajutorul de 600 de lei pentru sărbătorile Pascale este distribuit începând de azi către peste 610.000 de beneficiari”, a spus Plahotniuc.

Liderul PDM speră ca viitoarele guvernări să transforme acest proiect într-o bună tradiție și să reușească să crească economia țării astfel încât și valoarea ajutoarelor să fie tot mai mare.

Amintim că și înainte de Crăciun, pensionarii cu venit mai mic de două mii de lei au primit un ajutor unic de 600 de lei din partea Guvernului Filip. Bătrânii s-au bucurat mult, spunând că acești bani au fost un bun supliment la pensie.

Total
0
Shares
Total
0
Share