Alte știri

Platforma DA colectează donații pentru cheltuielile curente și alegerile din iulie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr colectează donații pentru cheltuielile curente și alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, care vor avea loc la discreția Maiei Sandu.

Printr-o postare pe Facebook, PPDA accentuează că formațiunea este finanțată transparent, iar donațiile sunt cheltuite conform destinației.

“Platforma DA întotdeauna s-a bazat pe ajutorul dvs, prieteni, pentru că ascensiunea politică a formațiunii s-a făcut exclusiv pe bani curați, prin resurse absolut transparente. Vă aducem la cunoștință că săptămâna aceasta am primit de la mai multe persoane din diaspora donații, atât prin transfer, cât și direct, la sediu și vă suntem extrem de recunoscători pentru acest suport financiar. Fiecare bănuț contează pentru noi și este cheltuit doar pentru necesități stringente, pentru activități fără de care ar fi imposibil să ne desfășurăm munca.

Vă mulțumim încă o dată și vă îndemnăm să ne susțineți în continuare. O guvernare democratică pe care ne-o dorim cu toții va fi imposibilă fără Platforma DA!”, a transmis formațiunea.

Amintim că PPDA a ajuns în actualul Parlament ca parte componentă a Blocului electoral ACUM, după care Maia Sandu și PAS au decis că merg separat și formează propria grupare parlamentară. În context, Andrei Năstase a spus de mai multe ori că Maia Sandu a distrus Blocul ACUM, creat în stradă la cererea oamenilor.

loading...

Comments are closed.